Klanten via Twitter

Klanten via Twitter

25 januari 2010 Waarmaken 3

Vorige week woensdag zat ik een beetje te mailen toen ik zag dat iemand me begon te volgen op twitter. FF kijken wie dat is natuurlijk. Ik zag dat ik haar 6e volger was en begroette haar met ‘Leuk dat je me volgt, ik volg je terug’ of iets dergelijks. Ik kreeg een berichtje terug ‘Oh, wat leuk,’ zoiets. Toen vroeg ik haar: ‘Als ik je ergens mee kan helpen, dan hoor ik het graag’, met in gedachten een newbee twitteraar die retweeten niet snapt ofzo. Hulp had ze niet nodig en tien minuten later vroeg ze ineens: ‘En kan jou ergens blij mee maken?’ ‘Nou,’ antwoordde ik, ‘aanstaande vrijdag heb ik nog een plekje vrijdag bij een workshop en ik zou het leuk vinden als die vol is.’ Tien minuten later had ze zich aangemeld en afgelopen vrijdag was ze erbij en zat mijn workshop vol. Ben nog steeds een beetje verwonderd en blij… Zij ook van haar deelname, hoorde ik later

Klanten via twitter? Ja, het kan!

3 Responses

  1. Simone Levie says:

    Leuk verhaal! Ook wij hebben hele positieve ervaringen met Twitter. En al een aantal klanten dat d.m.v. Twitter workshops bij ons gaat volgen! Twitter werkt echt. Zolang je maar jezelf bent, geeft en deelt! Sociaal zijn is bij Twitter heel belangrijk! En Juul dat ben jij in optimaforma :)!

  2. Volgens mij gaat dit verhaal over mij. En inderdaad. Ik ben blij en verwonderd over de mogelijkheden van twitter. Ik had de bijeenkomst van durftevragen niet willen missen en binnenkort ga ik een workshop twitteren volgen. Dus Juul: je hebt er in meer opzichten een volgeling bij.
    Groet Annemarie

  3. Weer eens een goeie voorbeeld van wat er gebeurt als je “swarm intelligence” los laat op mensen: Ze gaan het gewoon gebruiken!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.