Boekwinkeltje

Maak Ruimte en laat je mensen shinen

Waarom zorgt een prijswinnende filmregisseur dat hij zijn acteurs uitdrukkelijk erkent? En waarom zorgt een tophockeycoach voor verbinding en chemie? Wat levert het op als je militairen zover krijgt dat zij hun lief en leed met elkaar delen? 

Het antwoord is drie keer hetzelfde: Als deze leiders ruimte weten te maken voor het vervullen van wezenlijke behoeftes van hun mensen dan gaat het lekker lopen. Met het boek Maak Ruimte en laat je mensen shinen ontdek jij wat jouw mensen echt nodig hebben en hoe jij daar als leider ruimte voor maakt.

Bestel nu voor € 10,- (inc. Verzendkosten!) of bestel er meer voor nog minder:

aantaltotaalprijsverzendkosten
110,-inclusief
215,-inclusief
525,-inclusief
10-5040,- per 10inclusief
50+150,- per 50exclusief
Verzendkosten voor NL. Voor België op aanvraag.

Download het gratis hier.

maak-ruimte-boek-leiderschap

Handboek voor Wereldverbeteraars

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Of een bedrijf of product de wereld in zetten? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

Genomineerd als purposeboek van het jaar 2019!

Koop het boek voor € 10,- (ex. Verzendkosten)

Of download gratis hier.

Handboek voor Wereldverbeteraars

Groei zelf met De Boom

Met het simpele boek ‘de boom’ krijg je inzicht in waarom je dingen doet waar je niet blij van wordt. Ook ontdek je hoe je het anders kunt doen en gelukkiger kunt worden. Meer dan 25.000 mensen downloadden het boek al. Met prachtige illustraties van Linde Ex.

“De Boom geeft zin en richting aan mijn leven en biedt praktische tips voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Gratis download.

Bestellen