De lokatie is definitief!

De lokatie is definitief!

13 december 2011 In de media 0

Wow! De mensen van Gemeente Nijmegen zijn hard aan het werk geweest om het onmogelijke mogelijk te maken. Het Huis van Overvloed staat nu in de bestemmingsplannen. De bouwtekeningen van architect Ralf van Tongeren zijn integraal overgenomen.

Hulde aan al die mensen die het voor elkaar hebben gekregen dat Huis van Overvloed gebouwd kan worden terwijl er niet eens een formele organisatie is, er geen geld in het project om gaat en deze vorm van constructie nog nooit eerder gedaan is. Waar een wil is, is een weg, ook bij de lokale overheid. Ze snappen dat dit wereldwijd unieke project Nijmegen als ondernemende, sociale en duurzame stad nog beter op de kaart zet.

Fijn om te weten is dat niemand bezwaar heeft ingediend tegen het Huis van Overvloed. Het nieuwe bestemmingsplan komt op 15 februari in de gemeenteraad. Daarna kunnen wij de bouwaanvraag indienen. Als het een beetje mee zit dan beginnen we met bouwen op 1 april 2012. Vanaf komende zomer verwachten we de deuren te openen voor iedereen die wil co-werken en mooie maatschappelijke initiatieven wil waarmaken.

Op de foto zie je het bestemmingsplan, het vierkantje met links van het watertje is het Huis van Overvloed.

Wil je mee bouwen of op een andere manier helpen? Meld je dan hier
Een artikel in de Gelderlander vind je hier.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *