Small Life Changing Events

Soms heb je aan één gesprek genoeg om anders, voor jou beter of makkelijker, verder te kunnen. Voor een paar specifieke thema’s heb ik gespreksvormen ontwikkeld die het in zich hebben jou binnen twee uur op een ander spoor te zetten met een heldere richting. En helemaal AAN.

De sessies kosten allemaal €199,- ex. BTW per gesprek. Het duurt ongeveer twee uur.

Small Life Chaning Events

Bezield willen leiden

Hoe word je een bezielde leider die je mensen kan helpen groeien en shinen? Hoe belemmer jij ze nu? En wat kun jij anders doen? Laten we er een plan voor maken.

WAARMAAKchallenge

Verbluf je zelf en krijg een persoonlijke doe-opdracht die jouw écht verder brengt. Die je helpt in het vervolg met meer durf en odnernemerschap aan de slag te gaan. We onderzoeken samen wat dat kan zijn en dan ga je het doen. Spannend! Ik ben erbij om je te coachen.

de Ervaarring

Wat staat jou nu écht te doen in het leven? Welk project of welke rol gaat voor jou helemaal kloppen? Kom het met me ontdekken in een 1 op 1 Ervaarring.

De Boom

Met de Boom leer je hoe je anders kunt doen in situaties waarin dat steeds maar niet lukt. Ook voor leiders. Lees het Gratis e-book of boek een 1 op1 gesprek.

Aanmelden kan hier