Mailen met… een paragnost

Mailen met… een paragnost

2 maart 2010 Waarmaken 1

Via Linked In werd ik uitgenodigd om te verbinden met een een paragnost. Dat deed ik en ik stuurde een mail met: Leuk dat we verbonden zijn, waar kan ik je blij mee maken? Lees haar reactie en de hele mailwisseling ->

Nu we verbonden zijn.. heb je vragen aan mij -> als paragnost, als coach, als mens… over mijn werkterrein – wees welkom!

Ja, heb ik: Wat doe jij als paragnost?

Ik geef antwoorden. Niet van mijzelf maar van mijn gidsen. Privé en zakelijk. Je kunt e.e.a. ook lezen op mijn praktijk site. Momenteel stel ik Linkedinners in de gelegenheid om mij wat te vragen via de telefoon in ruil voor – indien goed bevonden!- een recommendatie.
Iets voor jou misschien?

Ik word er voorlopig vooral nieuwsgieriger van. Wie of wat zijn ‘gidsen’?

Dit mag je opzoeken op internet en als je er niet uit komt hoor ik het wel dit is priveles dat gaat net iets te ver en valt buiten mijn werkgebied sorryy…………………als je iets aan mij wilt hebben kun je beter werkelijk belangrijke vragen stellen zonde om het niet te doen! 1 of 2.

Ok. Ik heb het opgezocht (niet haar site overigens). Beschermengelen dus… snap ik niet…Hoe kom jij daar mee in contact? Wat zijn volgens jou echt belangrijke vragen waar ik iets aan je antwoorden heb? Dan kan ik er eens over nadenken…

Nou kijk de vragen die jij stelt zijn eigenlijk lesvragen, dus hoe werkt dit of dat, en dat is iets wat ik wel voor een zaal vertel of tijdens een lesdag maar niet individueel dat kost te veel energie zeg maar want je weet een simpele vraag wil niet zeggen simpel antwoord. Bovendien kun je heel veel op internet vinden dus als het je interesseert hoef je dit niet van mij persoonlijk te horen.
Vragen waar ik voor ben zijn zakelijk. Werk, relatie, personeel etc.
Misschien komt het nog wel, dan ben je van harte welkom!

Ik denk dat er op dit moment geen belangrijke vragen in mijn leven spelen, anders wist ik het wel. Is dat ‘goede logica’ volgens jou?

Zeker.

Dank voor je antwoorden. Voelt goed om geen belangrijke vragen te hebben. Warme groet & Wie weet tot ziens.

Warme groeten terug.

One Response

  1. Jan Willem Bot says:

    “Wanneer werd wie waar geboren en waarom werd hij/zij door wie hoe genoemd?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *