Ingrid rijdt op zonne-energie de wereld rond!

Ingrid rijdt op zonne-energie de wereld rond!

1 februari 2010 Waarmaken 0

Dat ik wel eens een vraag krijg, dat hoort er bij als ik durftevragen doe. Leuk! Dat ik soms een vraag krijg waar ik zelf verbaasd door ben, gebeurt ook nog steeds gelukkig. En soms krijg ik een vraag waar ik stijl van achterover sla en mijn oren van gaan klapperen en ik even niet meer kan nadenken. Zo gaaf! Zo’n vraag had Ingrid van den Boogaard: Hoe kan ik veel aandacht krijgen voor mijn reis rond de wereld in een auto met zonne-energie?

Door met een zonnewagen de wereld rond te reizen en onderweg films en muziek te maken, mensen te ontmoeten en werelden te verbinden, wil Ingrid mensen wereldwijd inspireren om duurzaam te leven en duurzaam met elkaar te verbinden. Mij heeft ze al te pakken! Ontroerend mooi idee en ze is bijna klaar om te vertrekken. Nu heeft ze nog wat hulp nodig. Wil jij haar helpen?

Ingrid zou blij worden als:

  • iemand haar website kan vertalen in het spaans, engels, frans, of duits, of chinees, of welke taal dan ook
  • er partners zijn die haar filmmateriaal verspreiden
  • er partners zijn die zich willen verbinden aan dit initiatief en financieel bijdragen (zonne-energiebedrijven?)
  • jij, lezer, een share neemt voor een paar tientjes!

Neem contact op met Ingrid om te helpen of haar andere verlangens te horen!

via twitter @iambo, of kijk op haar site Iamoneworld.com

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.