Ik Geef Weg Ontploft en FF Lenen staat in kinderschoenen

Ik Geef Weg Ontploft en FF Lenen staat in kinderschoenen

15 augustus 2013 Deeleconomie Waarmaken 0

Wow. Er zijn nu meer dan 12.000 mensen die via Facebook spullen aan elkaar weggeven in de groep ‘Ik Geef Weg’. Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden. En vanuit die groep zijn tientallen mensen zelf lokale groepen begonnen, zelfs in Vlaanderen! Zie de kaart hieronder maar eens. Wel zo handig en slim van ze. Dank alle gevers en delers en lokale moderatoren!!

Kort geleden startte ik een nieuwe deeleconomie-groep: FF Lenen. Lijkt me handig als je via Facebook soms iets kan lenen. Omdat ik Nijmegen woon ben ik meteen maar met een lokale groep gestart: FF Lenen Nijmegen. Op de Pagina FF Lenen Nederland kun je al zien dat er groepen in Amsterdam en Zutphen zijn én kun je hulp krijgen om je eigen lokale FF Lenen groep te starten. Doe je mee?

Lokale weggeefgroepen op Facebook:


Weggeefgroepen weergeven op een grotere kaart

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *