‘Er is Genoeg’ magazine is gelanceerd

‘Er is Genoeg’ magazine is gelanceerd

14 april 2014 Deeleconomie 8

Vorige week werd het nieuwe magazine (print en online) Er is Genoeg gelanceerd op de week van de ondernemer.

erisgenoeg-logo
Dit kleurrijke, gevarieerde magazine vol met verhalen en tips laat zien hoe je zelf aan de slag kunt met delen en de deeleconomie. Uiteraard is alles tot stand gebracht door mensen die wilden helpen op de manier waarop ze dat zelf wilden, met wat ze zelf te delen hadden. Nils Roemen did it again met zijn team.

Op de site Er is Genoeg vind je allerlei artikelen en rubrieken, kun je het print-magazine gratis downloaden. Als je een gedrukt magazine wilt, laat het me hieronder even weten. Dan krijg je er een kado (zolang de voorraad strekt), op te halen in Nijmegen.

 

 

 

8 Responses

 1. Eric Buitelaar says:

  Zou graag 1 of 2 exemplaren ontvangen, om te delen in mijn gemeente. en er mee de boer op te gaan. Zou dat voor 1 keer per post kunnen, nijmegen – vianen (utr) is met te ver rijden op dit moment.

 2. Juul says:

  kijk eens of je download niet makkelijker vindt om te verspreiden. of ken je iemand die in de buurt komt en er eentje voor je mee kan nemen?

 3. Eric Buitelaar says:

  Download staat in evernote dus altijd bij me, maar soms is een gedrukt exemplaar net iets mooier, bijvoorbeeld bij leden van de raad. Verder niemand in Nijmegen

 4. Pauline says:

  Leuk, ik kom er graag een ophalen! Waar?

 5. Hallo Juul, na het bekijken van een inspirerende Vimeo van Nils Roemen zoek ik me intussen suf waar ik dat magazine in gedrukte vorm te pakken kan krijgen. Ik kwam jouw pagina tegen, maar ophalen uit Nijmegen wordt te gek. Enig idee hoe ik dat in Groningen voor elkaar krijg? Tip wordt op prijs gesteld. Groet van Frank (digiTAAL duurzaam communiceren)

 6. Juul says:

  Hoi Frank,

  de oplossing die hier voor is gevonden en hopelijk heb je er wat aan, is dat er stapels magazines liggen in de s2m lokatie beurs van berlage in Amsterdam en in Utrecht op CS. Als je in de buurt bent, loop daar binnen en neem er eentje mee. of meer, om uit te delen.

 7. Juul says:

  Hoi Pauline, we hebben er een aantal liggen in j72 in Nijmegen. welkom!

 8. Juul says:

  Hoi Eric, ze liggen op bij s2m in utrecht en amsterdam, beurs van berlage.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *