Een telefoontje op maandagmiddag: kippenvel

Een telefoontje op maandagmiddag: kippenvel

14 januari 2010 Waarmaken 1

Zit ik een beetje te mailen en ‘my own business te minden’, gaat de telefoon.
‘Met Juul’
‘Hallo, je spreekt met Angela’
‘Angela?’
‘Ja, je kent me waarschijnlijk niet, maar ik wil je bedanken’
‘Bedanken, mij? Waarvoor dan?’
‘Voor de boom’
‘O, vertel’

En toen vertelde Angela in tranen van vreugde me dat ze een arbeidsconflict had gehad en daardoor een tijdje thuis had gezeten. Iemand had De Boom gedownload van mijn site en hem haar toen gegeven. Ze is er mee aan de slag gegaan en De Boom heeft haar geholpen zichzelf te snappen in dat conflict. Ze is het gesprek op het werk opnieuw aangegaan met haar WensBoom in gedachten en ze is er uitgekomen. Nu werkt ze weer en is ze blij.
Daar krijg ik nou kippenvel van… Mijn ideetje vrij de wereld in slingeren en zijn werk laten doen. Wauw.

 

One Response

  1. En jij maar zeggen en schrijven dat je bent gestopt met coachen: jouw boom groeit ondergronds ‘gewoon’ door ;-)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *