Tweede Deelbon Tiendaagse 19 – 29 april

Tweede Deelbon Tiendaagse 19 – 29 april

7 april 2016 Delende Samenleving 0

deelbonFlyer10daagse_online

De tweede landelijke Deelbon Tiendaagse komt er weer aan. Dit jaar reizen we van 19 t/m 29 april door het land om DeelbonPlekken te openen. Ook bestaande deelbonplekken doen mee met eigen activiteiten.

Wat is een DeelbonPlek?

Een DeelbonPlek is een fysieke plek waar je blanco en ingevulde Deelbonnen kunt vinden. Een café, een winkel, de receptie van een bedrijf, een bibliotheek, een school, een theater en ga zo maar door. Overal waar mensen vrijelijk in en uit kunnen

Tijdens de eerste  Deelbon Tiendaagse in 2015 werden de eerste 20 plekken geopend door initiator Juul Martin, bekend van de Deelwinkel en Huis van Overvloed. “In een jaar tijd zijn er landelijk bijna 100 deelbonplekken opgestart en via onze engelstalige website zijn er al deelbonplekken in Canada, Kuala Lumpur en zelfs Nepal. Mooi om te merken hoe graag mensen willen delen met vreemden.” Alleen al in Nederland werden het afgelopen jaar duizenden bonnen ingevuld en verzilverd en is het concept overgenomen door onderwijsinstellingen, bibliotheken en bedrijven en wehelpen.nl om intern meer en slimmer met elkaar te kunnen delen.

Lijkt het jou leuk om net als vele anderen over de hele wereld ook DeelbonPlek te worden en wil je mee doen in de tiendaagse? Of heb je tips voor ons van mensen die dat zouden willen? (HEMA mag ook). Neem dan contact met ons op!

Open hier het PERSBERICHT

De Deelbon draagt bij aan een delende samenleving en gebruik ik vaak in mijn lezingen.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *