Dankjewel Geert Wilders 1

Dankjewel Geert Wilders 1

8 februari 2010 Waarmaken 2

In deze reeks bedank ik Geert Wilders voor wat hij doet. Want alles wat leeft is zacht en alles wat hard is leeft niet. Als twee stenen botsen, gaat er op z’n minst één stuk. Mos groeit op steen en water is zo beweeglijk en zacht dat het door het hardste steen heen gaat. Daarom blijf ik nieuwsgierig en mededogend en prijs ik zijn verdiensten. Ik stuur deze  brieven ook naar hem, reacties van hem zal ik hier plaatsen.

Vandaag deel 1: ontladen.


Beste Geert Wilders,

bij deze wil ik je oprecht en van harte bedanken.
Ik ben blij dat je een grote groep mensen in dit land een stem geeft met de dingen die je zegt en doet. Iedereen heeft erkenning nodig! En wat fijn dat al deze mensen zich door jou kunnen uiten. Je helpt al die mensen zo om de frustraties en spanningen die ze hebben, te ontladen. Van binnenvetten is nog nooit iemand gelukkig geworden. Fijn dat je al díe mensen helpt met hun zelfexpressie, op jouw manier.
Daar ben ik je dankbaar voor.

Waar ik benieuwd naar ben, is hoe jij al die mensen blij wil maken. Wil je me dat laten weten?

Hoe dan ook,

Warme groet,
Juul Martin

Lezer, ik ben ook benieuwd naar jouw reactie!

 

2 Responses

 1. Juul says:

  Dit kreeg ik terug van de PVV:
  ‘Hartelijk bedankt voor uw interesse.
  Uw bericht is doorgestuurd naar Geert Wilders (G.Wilders@Tweedekamer.nl)

  PVV Webservice’
  Wie weet krijg ik een persoonlijke reactie… die zal ik hier plaatsen.

 2. Manon says:

  Geert Wilders vervult ook één van mijn behoeften, namelijk mijn behoefte aan delen en verbinding. Ik deel mijn gevoelens over hem met de mensen om mij heen en ik merk dat ik dichterbij hen kom omdat we dezelfde ideeën hebben over zijn denkbeelden.

  Geweldig blog!

  Groeten, Manon

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.