Agrarisch erfgoed als creatieve broedplaats

Agrarisch erfgoed als creatieve broedplaats

5 februari 2010 Waarmaken 0

In mijn zoektocht naar een inspirerende plek om straks mensen De Boom te leren, kwam ik terecht in Ottersum. Bij Roger en Carlien van Imagro om precies te zijn. In gesprek ontdekte ik dat Roger een creatief vat vol ideeën is die het voor elkaar krijgt om talent en business op een unieke manier aan elkaar te verbinden in landelijk gebied. In de mooie Niersvallei om precies te zijn. Carlien zet nu haar eerste stappen in ondernemerscoaching en als ik dat zo zie gaat dat wel goed komen met haar, ze heeft passie voor het vak! Roger leidde me rond op het erf en door de tot hippe, prettige werkplek omgebouwde boerderij uit weet ik welke lang verstreken eeuw. Tot slot liet hij mij zijn nieuwste plekkie zien. Een boomhut. Een boomhut zwevend boven de Niers. Een boomhut om in te zitten, te vergaderen, inspiratie op te doen en wie weet, om De Boom in te leren. Ik was even stil…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.