Sinterklaas heeft een vraag in Nijmegen

Sinterklaas heeft een vraag in Nijmegen

21 oktober 2012 Deeleconomie 0

In blijde verbazing kregen we op de Waarmakerij een brief van Sinterklaas. Hij schreef:

Lieve Waarmakers,

wat ben ik blij dat ik ook dit jaar weer kadootjes mag uitdelen in Nijmegen. De Pieten en ik staan weer te trappelen. Een ding maakt me soms een beetje verdrietig. Weten jullie dat ik bij sommige kinderen niet ieder jaar op bezoek kan komen met een kado? Wat ik graag zou willen is als ik dit jaar nog meer kinderen kadootjes mag geven. Willen jullie me daarbij helpen?

Wat ik nodig heb is nog meer kadootjes. Misschien kennen jullie grote mensen en kinderen die speelgoed hebben dat ze niet meer gebruiken en willen jullie me helpen dat te geven aan de kinderen die staan te springen om dit jaar ook een kado te krijgen.

Als jullie dat lukt, dan kom ik ze misschien wel zelf uitdelen op woensdagmiddag 5 december.

Groetjes,

Sinterklaas

Natuurlijk willen wij de Sint helpen! Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou bij nodig. Je kunt kadootjes afgeven of je kunt meedoen als inzamelpiet. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar sinterklaas@waarmakerij.nl. Meer weten? zie waarmakerij.nl/sinterklaas