Ruimtemaaker van de maand

Ruimtemaaker van de maand

5 november 2021 Maak Ruimte Waarmaken 0
leiderschap-boek-coaching-ruimte maken

Uiteraard schreef ik mijn boek Maak ruimte en laat je mensen shinen om leiders te inspireren om ruimte te maken voor wat zij en hun mensen echt nodig hebben. Voor reflectie, verbinding, autonomie, creativiteit en nog zo veel meer; tegelijkertijd. Omdat het dan lekkerder loopt.

Iedereen heeft wel wat te ontdekken en te leren op dat vlak maar er zijn ook zo veel mensen die het al goed in de vingers hebben. Die het bewustzijn hebben van ‘de ruimte’ en daarnaar handelen. Het is niet voor niks dat ik er voor mijn boek zoveel mooie verhalen over kon vinden. En ook al lukt hen dan niet altijd alles, zij gedijen en weten er samen uit te komen als het tegenzit.

Om nog meer voorbeelden te vinden en te kunnen delen over hoe je ruimte kunt maken ben ik zoek naar bijzondere leiders en teams, die bewust of onbewust ruimte weten te maken. Waar maken zij ruimte voor en hoe dan?

Maandelijks zoek ik daarom de ruimtemaaker van de maand, een leider (als vertegenwoordiger van een team of organisatie) die zijn mensen doet shinen.

Geef me jouw suggestie voor een bijzondere leider, dan breng ik die persoon een boek en na een mooi gesprek deel ik haar of zijn verhaal met de rest van Nederland in mijn blog. Zo maandelijks mogelijk.

Deel jouw suggestie hier!