Nederland leest massaal ‘De Boom’

Nederland leest massaal ‘De Boom’

12 april 2010 Waarmaken 0

Wauw, dit had ik niet verwacht toen ik twee jaar geleden begon aan De Boom en ook niet toen ik het ebook drie weken geleden gratis ter download ging aanbieden! Nederland (en Vlaanderen) leest massaal De Boom! Overweldigend! Bovenal blijkt De Boom goed te werken: ik hoor dat mensen tot nieuwe inzichten komen en echt anders kunnen gaan doen en zich zo persoonlijk ontwikkelen. Zie de recensies op deze pagina bijvoorbeeld.

Bij deze het laatste nieuws over ‘De Boom’ en de verspreiding van  deze mooie methode voor (zelf)coaching:

  • Het ebook ‘De Boom’ is nu al bijna 1500 keer gedownload en ontelbare keren doorgestuurd
  • De eerste training in ‘De Boom’ was een succes, zie deze reactie bijvoorbeeld. Bij de agenda staan de volgende geplande trainingen.
  • ROC Nijmegen neemt ‘De Boom’ op in het curriculum
  • Verschillende P&O’ers informeren naar de mogelijkheden voor ‘De Boom’ binnen hun werkveld
  • Ik ben gevraagd gastblogs te schrijven op Lifehacking.nl, ‘De Boom’ blijkt een goede lifehack te zijn ;-)

Ik ben heel blij met het succes van ‘De Boom’ en dankbaar voor alle positieve reacties van lezers en gebruikers van De Boom. Ook ben ik een beetje nieuwsgierig, hoe gaat het verder lopen…? Volg me op twitter voor het laatste boom-nieuws: @juulmartin

Hieronder een korte video-impressie van de training ‘De Boom Doen’

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *