Deelbonnen

Deelbonnen

We geven in de deelwinkel deelbonnen uit. Nou ja wij, jij eigenlijk. Want als je wilt kun je een cadeaubon invullen voor iemand die je nog niet kent.

Datgene wat jij leuk vindt om met een ander te delen kun je nu verpakken als cadeau. Wij hebben blanco ‘deelbonnen’ die jij in kunt vullen met je cadeau. Bijvoorbeeld een keer een hond uitlaten, fruit plukken in je tuin, een maaltijd koken, een muurtje metselen of heel iets anders, net wat je leuk vindt. Wie weet maak je er een ander blij mee. Vul in en leg op de stapel, dan kan iemand die gewoon pakken en meenemen.

Cadeaubon A6. klik om te downlaoden

Cadeaubon A6. klik om te downloaden

Natuurlijk mag je ook een deelbon uitzoeken en meenemen, voor jezelf of als origineel cadeau voor iemand die iets te vieren heeft. Ook als je geen bon invult. En andersom ook.

Vertel je verhaal.

Heb jij een deelbon ingevuld of eentje meegenomen? en heeft de ontmoeting plaatsgevonden? Vertel ons je verhaal, daar zijn we heel nieuwsgierig naar. Dat kan onderaan deze pagina.

Deelbonplek worden? Aanmelden kan nu.

Wil jij met jouw winkel of openbare plek ook een DeelbonPlek worden? Dus je eigen voorraad blanco bonnen beheren, ingevuld krijgen én meegenomen door je bezoekers? Leuk! Of wil jij deelbon ambassadeur van jouw stad worden en een aantal hotspots in jouw woonplaats beheren? Welkom in beide gevallen. Aanmelden kan hieronder of via deze link. We nemen dan contact met je op om uit te leggen hoe het werkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *