Aanrader voor iedereen die zichzelf serieus neemt en met leiding geven te maken heeft!

Aanrader voor iedereen die zichzelf serieus neemt en met leiding geven te maken heeft!

6 mei 2021 0

Ik geneer me het te zeggen, maar toen ik op mijn slordige, snelle manier door de tekst schoot, vroeg ik me aanvankelijk af ’gaat dit over leiders en over leiding geven?’ Het kwam wat kinderlijk over.
Wel wat pedant natuurlijk voor iemand die op het onderwerp is afgestudeerd en z’n hele werkzame leven leiding heeft gegeven.

Gaande mijn racen door het boek veranderde het beeld dat ik had. Toen ik aan het einde gekomen was dacht ik ’wauw, dit is bijzonder , hier staat wat!’.
Ik voel zelfs nederigheid om hierover te schrijven nu ik met al mijn eigen kennis en ervaring zie op welk een eenvoudige, verfrissende ( wat een platitude), originele manier , in Maak Ruimte , inhoud en vorm is gegeven aan hoe leiding te geven.
Telkens wordt de koppeling gemaakt tussen wat jij als leidinggevende zelf bent en wil met hen aan wie je leiding geeft, met wie zij zijn en wat zij willen.

Het is een aanrader voor iedereen die zichzelf serieus neemt en met leiding geven, in welke eenvoudige of ingewikkelde vorm dan ook , te maken heeft .

Mijn complimenten. Ik ben echt onder de indruk en ik ga het er met anderen over hebben.
Hartelijke groet en bedankt voor deze waardevolle (pardon nu moet ik zeggen ’betekenisvolle’ ) bijdrage aan wat leiderschap kan worden , kan zijn en is.