Even geduld AUB

Even geduld AUB

27 januari 2010 Waarmaken 0

Al enige weken wacht ik op de illustraties van mijn boek ‘De Boom’. Ik heb al eens een preview gekregen en daar werd ik al blij van! Een collage-achtige grafische, kleurrijke boom, wauw!
Tegelijkertijd werd ik er een beetje ongeduldig van en nieuwsgierig. En langzaam wordt dat steeds een beetje meer, al bleef het hanteerbaar. En dat dit: Linde, de artieste die ze maakt stuurde me een mailtje met de prikkelende boodschap: ‘vrijdag groeit er een boom in je mailbox’… en het is pas woensdag! Twee dagen nog wachten… 48 uur… 2880 minuten… Snel iets anders doen om er niet aan te denken. Het gevoel benoemen schijnt te helpen zeggen experts…ben benieuwd of dit blogje helpt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *