Coach voor leiders

Als leider wil jij lekker kunnen leiden. Met impact en zonder gedoe.

Het liefst niet te hard werken. Je mensen motiveren en samen presteren. Jezelf ‘aan’ houden en groeien. Maar soms lukt dat niet allemaal. Dat is okay. Zelfs meer dan dat: ieder verlangen en iedere frustratie kan het begin zijn van een mooie ontwikkeling. Ik help je in je zelfonderzoek: Hoe kun jij jezelf of je mensen op een andere manier raken en in beweging krijgen? Zodat wat jij het liefste wilt, gloedvol lukt.

Of je nu directeur, manager of ondernemer bent (en je hoeft geen CEO te zijn hoor): vertel me jouw probleem én jouw verlangen. Ik luister. En help je jouw weg naar gelukt te ontdekken en vorm te geven. Coachen is voor mij jou helpen te onderzoeken, je spiegelen, uitdagen en jouw gevoel de ruimte geven.

Ik werk graag met leiders die leergierig zijn, die verantwoordelijkheid willen dragen en impact willen maken. Maar even niet meer weten hoe. Of waarom. Om van die struggle met jou een boeiende reis te maken, dat geeft mij plezier en voldoening. En je zal zien: nieuwe mogelijkheden dienen zich als vanzelf aan als je anders naar jezelf en de wereld gaat kijken. Let me be your coach.

coach-leiders-management
Wees welkom op mijn werkplek op de Buitenplaats met de Woeste Waal en het bos binnen handbereik.

Waar leiders mij voor bellen:

 • Leiders meenemen op zelfverkenning: ‘Waar ligt mijn ruimte om te groeien?’
 • ‘Hoe kan ik mijn mensen beter helpen vanuit mijn rol?’
 • ‘Er is gedoe in ons team.’
 • ‘Wat is mijn volgende stap?’
 • ‘Ik wil leren een coachend leider te zijn’
 • ‘Help onze organisatie opener en creatiever te zijn.’
 • ‘Er gebeuren steeds dezelfde dingen bij ons, hoe kan ik dat veranderen?’

En verder >>>

 • Leiders coachen in ruimte maken voor zichzelf en anderen
 • Teams helpen beter samen te werken. Waardengedreven. Met ruimte voor elk talent.
 • Ontwikkelprogramma’s op maat maken voor persoonlijk leiderschap en samen uitvoeren
 • Met het MT ruimte maken voor inspiratie, (zelf-)reflectie en groei.
 • Workshops en inspiratiesessies rond leren, groeien en veranderen.
 • Loopbaanvragen

Ik ben psycholoog en als coach geschoold door School voor Coaching. Ik coach sinds 2008.

Laten we kennismaken. Stuur me een bericht. En lees vast een van de boeken die ik schreef.

Hoe ik jullie ook kan helpen

Ontwikkeldesign voor jouw organisatie

Ontwapenen

Lezingen en ander maatwerk

Dank voor jullie vertrouwen, opdrachtgevers:

ABN Amro, Graafschap College, ING Bank, gemeente Amsterdam, gemeente Nijmegen, Gemeente Haaren, P2, WNF, Greenpeace, Rabobank, Shell, KLM, Belastingdienst, Ministerie van Binnenlandse zaken, KNVB, PostNL, Natuurbegraven Nederland, MVO Nederland, KWF Kankerfonds, NEC Nijmegen, FNV Bondgenoten, Provincie Overijssel, gemeente Nijmegen, KPN, HAN, provincie Overijssel, Lage Landen Lease, LCGW, Avans Hogeschool, Hogeschool Arnhem Nijmegen, School voor Coaching en vele andere mooie mensen en organisaties.