Waarmakerij gaat verhuizen

Waarmakerij gaat verhuizen

14 december 2013 Waarmaken Waarmaken 0

‘We zoeken voor een project een plekje om af en toe bij elkaar te komen, wil je ons helpen?’
Met deze vraag klopten we aan bij Esther Lamers van Standvast Wonen in september 2010.
Haar antwoord was:
‘Dit is de sleutel van het pand aan de Tooropstraat 117 in Nijmegen, alsjeblieft, mag je een tijdje lenen.’

Nils Roemen doopte het pand tot Waarmakerij, met tientallen richtten we het binnen een week in met wat men over had, een tijdje werd een maand, een half jaar, een jaar en nu, bijna drieƫnhalf jaar later, zit het er op aan de Tooropstraat. Standvast gaat het pand nu opknappen en commercieel verhuren dus we geven de plek graag terug.

De afslopen drie jaar hebben we honderden leuke (ondernemende) mensen geholpen aan een werkplek en een netwerk. Mooier nog misschien, tal van projecten zijn mede door de Waarmakerij gelukt. Denk aan Nijmegen in Dialoog, Huis van Overvloed, Durftevragen, 7 days of inspiration (waar de de sleutel voor kregen), Broodfonds, Books4life, de Sinterklaasactie en ga zo maar door.

Dank aan iedereen die kwam werken, dank aan iedereen die kwam meebouwen en dank aan iedereen die bijdroeg aan de plek zelf. Dank aan Standvast voor het vertrouwen, we geven het pand met plezier terug.

Waarmakerij gaat verhuizen en waarnaartoe is nu nog even geheim. Aanstaande woensdag 18 december is de laatste dag dat je terecht kunt op de Tooropstraat om te co-werken. Wees welkom!

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *