Tuinlezingen, omdat ik houd van kanoën.

Tuinlezingen, omdat ik houd van kanoën.

22 juni 2021 Maak Ruimte Waarmaken 0
boek-leiderschap-maak ruimte- ruimte maken-juul martin-coach

Ik heb me voorgenomen dat ik mijn nieuwe boek Maak ruimte en laat je mensen shinen mij de weg laat wijzen. Omdat ik houd van verkennen, ontdekken en onverwachtse ontmoetingen ga ik deze zomer op pad om tuinlezingen te geven. Alsof ik een rivier afvaar met mijn kano en met de stroom mee van het uitzicht geniet. Van nieuwe aanlegplaatsen en de fijne mensen die daar zijn.

Een tuinlezing organiseren is heel simpel: Je nodigt (minimaal tien) leuke mensen uit je netwerk uit met interesse in het onderwerp ‘leiderschap’. Je zorgt voor een drankje voor deze mensen. Je nodigt mij uit. Ik kom een uurtje gratis vertellen en mooie interactie samen maken. Wie het wil kan een boek kopen.

Zo simpel dus.

Neem contact met me op als je dit wilt, dan kanoën we een stukje samen de rivier af.