Stille krachten als Wim, het cement van onze gemeenschap

Stille krachten als Wim, het cement van onze gemeenschap

23 September 2011 Loftrompet 0

Natuurlijk zijn wij van Huis van Overvloed blij en trots met de hulp van organisaties als Rabobank, Scheuten Solar, DAR, Gemeente Nijmegen, Interpolis en andere ‘grote jongens’. Deze clubs helpen ons vooruit met het realiseren van Huis van Overvloed.

Tegelijkertijd zijn er zo veel mensen die ons met zo veel kleine beetjes helpen. Al deze mensen -nu al meer dan honderd- zijn de stille kracht van Huis van Overvloed. Gewoon even een busje uitlenen, een doosje spijkers brengen wat over is en ga zo maar door. Mensen zoals Wim van Bussel (foto), die een klussenbedrijf heeft en bij zijn klanten de voor ons waardevolle spullen mee mag nemen. En dan staat er zo maar weer een partij dubbel glas in onze loods.

Je ziet hem bijna niet, je hoort hem bijna niet, maar Wim en alle andere stille krachten zijn het cement, de verbindende elementen van Huis van Overvloed. Dank jullie wel!

En al die andere ‘Wimmen’ die zich voor alle andere mooie en gave initiatieven inzetten, waar ook ter wereld: Ga door, Zet ‘m op! Jullie maken onze gemeenschap sterker en mooier om deel van uit te maken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *