Lezingen

Wat ik je wil meegeven: Zet je mensen op de eerste plaats.

Iedereen wil leren. Iedereen kan ondernemend zijn, creatief, bevlogen. Iedereen wil dat het lukt. En ja, iedereen is rijkelijk bezield en tot mooie dingen in staat. Alleen soms zit er iets in de weg waardoor mensen zo niet kunnen zijn of mogen doen. Een structuurding in de organisatie of cultuurding in ons land. Een leider die nog niet weet hoe niet in de weg te zitten.

Wat we te doen hebben is: ruimte maken. Ruimte voor je bezieling, voor je wil om te ontdekken en voor je behoefte aan verbinding en autonomie. Bij jezelf en bij de mensen om je heen. Zet je mensen op de eerste plaats, maak ruimte voor hun behoeften. Want als zij gedijen, als jij gedijt, dan kun je samen elk avontuur aan no matter what happens.

Vol verhalen, muziek, interactie. Ik wil je raken. Zie hier een paar mooie video’s.

Ik neem jullie mee naar hoe dat eruit kan zien. Door jullie veel vragen te stellen en ruimte te geven. Door samen met jullie de ideale opstelling van behoeftes te maken. Door jullie eigen verhalen in te zetten.

Onderwerpen

Groeien, leren, ondernemen, gedrag, psychologie, autonomie, verbinding, leiding geven, leiderschap, betekenis, zingeving, veranderen, zelforganiserende teams, waarmaken, samenwerken, behoeftes vervullen, ruimte maken, reflectie, overvloed, athenticiteit, creëren, ontdekken en verkennen

Lezing aanvragen

Wil jij een inspirerende lezing voor een grote zaal, met muziek en verhalen? Of juist een interactieve ontmoeting in een wat kleinere setting gefocust op jullie thema? Of wat dacht je van een masterclass ‘Ruimtemaken doe je zo’ om lekker de inhoud in te duiken met elkaar. Aan de slag met jou en je teams met een ruimtecheck om te verkennen wat we kunnen veranderen. Vertel me wat je nodig hebt, wat er speelt, dan kan ik je het beste helpen. Ik neem een koffer vol verhalen, ervaringen en spullen mee om de beleving heel tastbaar te maken.

Vraag hier een optreden aan.

Ik neem na jouw aanvraag persoonlijk contact met je op om uit te zoeken hoe ik het meest waardevol voor je kan zijn.

Dit vonden zij van mijn lezing

Video

Maak Ruimte en laat je mensen shinen op het Grootste Kennisfestival van Nederland, Deventer 2021

Ik was bij Pauw

... en bij Tedx Wageningen

En hier nog meer video van lezingen en in de media.

Lezing integraal terugkijken

Zie hier mijn lezing 'Voor wat hoeft niks' bij Studium Generale van Hogeschool Leiden integraal terug. (50 minuten)

Vraag hier een optreden aan.

Dank voor de samenwerking

ABN Amro, ING Bank, gemeente Amsterdam, gemeente Nijmegen, Gemeente Haaren, P2, WNF, Greenpeace, Rabobank, Shell, KLM, Belastingdienst, Ministerie van Binnenlandse zaken, KNVB, PostNL, Natuurbegraven Nederland, MVO Nederland, KWF Kankerfonds, NEC Nijmegen, FNV Bondgenoten, Provincie Overijssel, gemeente Nijmegen, KPN, HAN, provincie Overijssel, Lage Landen Lease...

Slechts een greep uit de organisaties voor wie ik lezingen gaf of coach was. Ik werkte ook met tal van andere kleinere, lokale organisaties.