Ik heb een baan als organisatieadviseur!

Ik heb een baan als organisatieadviseur!

7 juni 2022 Organisatieontwikkeling 0
MATT Talent- organisatieadviseur

Al jaren ben ik betrokken bij allerlei veranderprocessen. Ik coach leiders en teams, denk mee met vraagstukken, schrijf verhalen en ontwerp ontmoeting voor organisatieontwikkeling. Zonder dat ik op zoek was naar een baan en zonder dat er een vacature was ben ik inmiddels organisatieadviseur geworden bij MATT Talent. Een mooi bedrijf dat betekenisvolle organisaties helpt te veranderen en te groeien. Ik had een spontane ontmoeting en mooie klik met oprichter Marja Lensink en haar collega’s en krijg bij MATT Talent mooie kansen om langdurige verandertrajecten te begeleiden. Mooi om me te omringen met mensen waar ik een boel van kan leren én het vertrouwen te krijgen om te brengen wat ik heb te brengen.

Naast deze baan blijf ik uiteraard ondernemen, coachen en spreken.