Erkenning voor de mensen die hielpen met Maak ruimte en laat je mensen shinen

Erkenning voor de mensen die hielpen met Maak ruimte en laat je mensen shinen

19 mei 2021 Laat je mensen shinen 0

Als auteur krijg je natuurlijk volop erkenning voor je werk. Maar een boek maak je niet alleen. Daarom maak ik graag ruimte voor erkenning van de mensen die mij geholpen hebben om dat mooie boek Maak ruimte en laat je mensen shinen te maken.

En erkenning, wat is dat eigenlijk? Een compliment? Ik denk meer dan dat. Voor mij betekent erkenning dat je iemands rol en bijdrage helemaal ziet, erkent. Nog los van het compliment dat je zou willen geven voor die bijdrage of aanwezigheid.

Afijn, bekijk de video en ontdek wie mij zo goed hebben geholpen:

maak-ruimte-boek-leiderschap

Lees hier meer over Maak ruimte en laat je mensen shinen of bestel hem meteen in mijn boekwinkeltje.

Wil jij als leider leren ruimte te maken? Kom dan eens naar een bijeenkomst van ruimtemaakers, waar leiders ervaringen met elkaar delen, of doe mee aan een van de online gesprekken over ruimte maken.