Een Ervaarring rijker

Een Ervaarring rijker

13 december 2018 Waarmaken 0

Pas op. De Ervaarring kan je zomaar van slag brengen als je niet de juiste dingen aan het doen bent.

Dat klikt natuurlijk erg stoer. Maar is het waar? Ja. Maar eerst wil ik je meer vertellen over de Ervaarring, een nieuwe werkvorm, mijn laatste kindje.

Zoals je wellicht weet leer ik mensen hun dromen waar te maken. Dat doe ik met mijn team van mentoren van School voor Wereldverbeteraars, onder andere in het succesvolle programma Bouw aan je Droom. Om je droom waar te maken, en om gedurende langere tijd dat nieuwe avontuur aan te gaan, helpt het als je weet waarom je tot dit avontuur gedreven wordt.

En als je weet, of voelt, welk avontuur bij jouw verlangen past. Welke rol je daarbij in kunt nemen. En in welke vorm.

ervaarringMet de Ervaarring ga je op ontdekking naar een vorm waarin jij echt zinvol bezig kunt zijn. De Ervaarring stimuleert je verbeelding en brengt je in verbinding met je gevoel en intuïtie. We kijken niet naar CV’s maar laten jou ervaren waar jouw buikpijn, verlangen, plezier en sparkels samen komen. En hoe dat er dan voor jou praktisch uit kan zien in een baan, project of andere rol. Jij geeft jezelf daarmee binnen een uur een helder beeld van wat jou te doen staat. En dat is soms een hele openbaring.

Nu zien we de meeste mensen stuiteren van energie na een sessie, helemaal vrolijk, wakker en opgeladen en zeker van wat ze te doen staat. Ook al weten ze nog niet hoe. Ze hebben door de Ervaarring als het ware de toekomstige situatie al meegemaakt door inbeelding. Dat geeft ze die power.

Misschien nog wel indrukwekkender is het om te zien als iemand door een Ervaarring ontdekt dat hetgeen hij nu doet, niet meer klopt. Dat hij voor hem zinloze dingen doet terwijl hij er ooit bevlogen aan is begonnen. Dat komt dan wel binnen. Best emotioneel. Een afscheidsproces begint. En soms kan alleen daardoor iets nieuws beginnen.

Dus als je mee doet aan een Ervaarring, wees gewaarschuwd.

ervaarring.nl voor data en plekken