Durftevragen

Durftevragen is de makkelijkste manier om dingen te laten lukken.

Je stelt je vraag en alle aanwezigen delen hun kennis, ideeën en netwerk met je! Het is zo effectief als dat het leuk en simpel is.

Regelmatig organiseer ik, als een van de vele begeleiders, een Durftevragen-bijeenkomst waar iedereen zich voor kan inschrijven. Data en lokaties van sessies die ik organiseer worden op de site aangekondigd. Meer informatie over Durftevragen vind je op de site:  www.durftevragen.com Er is altijd een open durftevragen sessie in de buurt. Van Groningen tot Venlo en van Doetinchem tot Amsterdam. We zijn ook actief in Estland, Uganda en Vlaanderen.

Als jij tien mensen bij elkaar krijgt, een ruimte regelt, een zak M&M’s en een van de begeleiders kan, dan is er een durftevragen!

We werken altijd op basis van waardebepaling achteraf. Hoe dat werkt lees je hier.

Events
Durftevragen kan ook als plugin worden gegeven op beurzen en evenementen. Monsterboard, Syntens, KVK, Fris in je hoofd en PostNL gingen je o.a. voor. Neem contact met mij of een van de andere durftevragen begeleiders op als je een incompany of event-versie van durftevragen wil organiseren. Dan kan er een sessie plaats vinden, of een On Stage: een mooie lezing en een durftevragen met de hele zaal. Hoe gaaf is dat?

Incompany
We helpen ook met het oplossen van organisatievraagstukken met de durftevragen methodiek. Ook worden we steeds vaker gevraagd voor een inspirerende teamdag. Vraag naar de mogelijkheden.

Durftevragen is een initiatief van Nils Roemen en Herman Dummer.

One Response

  1. […] zijn bedrijf mensen zichzelf te coachen en teams zich te ontwikkelen. Hij organiseert regelmatig ‘Durft te vragen’ sessies, waarbij deelnemers kennis, ideëen en netwerk […]

Comments are closed.