Na 3300 downloads is gratis eBook De Boom op weg naar de USA

Na 3300 downloads is gratis eBook De Boom op weg naar de USA

30 juni 2010 Waarmaken 1

Het blijft me verbazen. Het succes van de Boom maakt me blij en trots en ontroerd me ook nog steeds. Ondertussen hebben ruim 3300 mensen De Boom gedownload van mijn site! Ik heb al die mensen kunnen helpen zonder me heel hard in te spannen, het is bijna een 4-hour-workweek ;-) Ik krijg ook nog eens een boel reacties van mensen die De Boom niet van mij hebben, het gratis eBook verspreidt zich klaarblijkelijk op een natuurlijke manier. Het lijkt wel een bos te worden :-D

Op het ROC in Nijmegen hebben ze De Boom gebruikt in het curriculum ‘persoonlijke ontwikkeling’ van derdejaars studenten en ze waren er heel blij mee. Andere onderwijsinstellingen hebben ook hun interesse getoond. Ook ben ik in gesprek met verschillende HR en P&O mensen om te ontdekken hoe De Boom waardevol kan zijn binnen organisaties. Misschien ken jij wel iemand voor wie De Boom ook waardevol kan zijn!

Ook gaaf nieuws is dat iemand De Boom voor me in het Engels aan het vertalen is, zodat ik het ook cadeau kan doen aan de rest van de wereld. Hoe gaaf is dat!? Als je een suggestie hebt voor een engelstalige titel -anders dan ‘the tree’- dan ben ik daar heel benieuwd naar. Ook als je me kan helpen het te pluggen op engelstalige websites… of het boek in het Duits kan vertalen…

Download De Boom hier als je hem nog niet hebt!

 

One Response

 1. Voor de titel:
  Tree of life
  of
  Tree of knowledge

  Beide zijn oude testament verwijzingen maar ik vind ze desondanks kloppen. Alleen in plaats van een slang heb je dan vrije vogels…

  groetjes,
  Ivonne

  p.s. als je hulp nodig hebt bij het vertalen, ik ben beschikbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *