Boekwinkeltje

Maak Ruimte en laat je mensen shinen

maak-ruimte-boek-leiderschap

Waarom zorgt een prijswinnende filmregisseur dat hij zijn acteurs uitdrukkelijk erkent? En waarom zorgt een tophockeycoach voor verbinding en chemie? Wat levert het op als je militairen zover krijgt dat zij hun lief en leed met elkaar delen? 

Het antwoord is drie keer hetzelfde: Als deze leiders ruimte weten te maken voor het vervullen van wezenlijke behoeftes van hun mensen dan gaat het lekker lopen. Met het boek Maak Ruimte en laat je mensen shinen ontdek jij wat jouw mensen echt nodig hebben en hoe jij daar als leider ruimte voor maakt.

Bestel nu voor € 25,-

Per verkocht boek wordt 1 boom geplant via OneTreePlanted.org.

Nu te koop.

Handboek voor Wereldverbeteraars

Handboek voor Wereldverbeteraars

Wil jij de wereld verbeteren? Kom in actie en begin je eigen concrete project om je droom te verwezenlijken. Want wat jij wil, kan ook zomaar lukken.

Wil je een einde maken aan zwerfafval, een speeltuin bouwen, eenzame mensen helpen of de bijen redden? Of een bedrijf of product de wereld in zetten? Wat je droom voor een betere wereld ook is, je kunt hem alleen verwezenlijken als je begint. Nu. Maak je geen zorgen over geld, want spullen zijn er genoeg. En maak je geen zorgen over al het werk, want er zijn altijd mensen die blij worden van met jou meedoen.

Genomineerd als purposeboek van het jaar 2019!

Koop het boek voor € 17,50

Verander jezelf met De Boom

Met het simpele model ‘de boom’ krijg je inzicht in waarom je dingen doet waar je niet blij van wordt. Ook ontdek je hoe je het anders kunt doen en gelukkiger kunt worden. Meer dan 25.000 mensen downloadden het boek al. Met prachtige illustraties van Linde Ex.

“De Boom geeft zin en richting aan mijn leven en biedt praktische tips voor mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Gratis download.

Bestellen

Pamflet 2.0: Zelfsturing. Bottom-up organiseren

Dit boek biedt ideeën en inspiratie voor 17 miljoen Nederlanders over zelfsturing en zelforganisatie. Martijn Aslander en Erwin Witteveen, met 60 auteurs waaronder Juul martin
Online lezen